IOS Hizmet Ücretlendirilmesi

IOS Komisyon Oranı

Instagram, AppStore komisyon ücreti için takip edilecek yol haritası hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal Medya Uygulaması için nasıl bir adım atılacak? Facebook business,’ta yapılan açıklamaya göre şubat 2024’ten itibaren, içerikleri instagram IOS uygulamasında öne çıkarıldığında vergiler hariç olarak üzere toplam ödeme tutarının üzerine %30 tutarında bir ücret uygulayacağını açıkladı. Bu ücret apple tarafından alınacaktır.

IOS Hizmet Ücretlendirilmesi

Apple IOS Hizmet ücretlerini ödemekten nasıl kaçınabilirsiniz ?

Bodur Medya olarak sunduğumuz stratejilerle bu ücretlendirmeyi atlayabilirsiniz.

İçeriğinizi Meta Business Suite üzerinden öne çıkarın. Farklı platformlardaki içeriklerinizi yönetmek ve Apple hizmet ücretlerini atlamak için bilgisayarınızdan Meta Business Suite’e erişin.

İstediğiniz reklamı Meta Reklam Yöneticisi‘nden veya Meta Business Suite üzerinden öne çıkarıldığında, hedef kitlenize Instagram uygulamasında yayınlandığı gibi sunulur.

Öne Çıkarılan Bir Gönderi Nasıl Oluşturulur?

Klasik veya yeni Sayfanızda bir Facebook gönderisini öne çıkarmak için ;

  • Facebook sayfanıza geçiş yapın.
  • Öne çıkarmak istediğiniz gönderiyi seçin.
  • Gönderiyi öne çıkar seçeneğinden içeriği bulun.
  • Hedef kitle seçin : Reklamınızın almak istediğiniz sonuçları seçin. Facebook’un en alakalı hedefi ayarlarınıza göre seçmesini isteyebilir veya manuel olarak hedef kitle seçebilirsiniz.

İlgili İçerik : www.bodurmedya.com/blog/anahtar-kelime-arastirmasi

Toplam Bütçe : Bir tavsiye edilen bütçe seçin veya özel bir bütçe girin.

Süre : Önerilen zaman aralıklarından bir tanesini seçerek bitiş tarihini girin.

Ödeme Yöntemi : Ödeme Yönteminizi gözden geçirin. Gerekirse ödeme yönteminizi değiştirebilir veya güncelleyebilirsiniz. Gerekli ayarları yaptıktan sonra gönderiyi şimdi öne çıkar seçeneğinden içeriğinizin reklamını yayınlayabilirsiniz.

You Might Also Like